Fluffy pancakes

It’s pancake o’clock! Ja ja, je leest het goed. Pannenkoekjes op een relaxte ochtend, chill muziekje erbij en een lekkere cappo (cappuccino) met havermelk is voor mij heaven, en er bestaat dan ook geen betere manier om de ochtend te beginnen.

Voor deze pannenkoekjes gebruikte ik appelmoes in combinatie met havermout. Ik topte het af met een compote van rood fruit, een klein beetje chocolade en agavesiroop.
DELICIOUS!

Om ervoor te zorgen dat jullie niet te lang hoeven te lezen, maar gewoon lekker snel zien wat je nodig hebt, hierbij het receptje:

goede.JPGVoor 1 persoon (4 pannenkoekjes)
* 100 g appelmoes (met stukjes ik het lekkerste)
* 40 g havermout
* een ei
* tl bakpoeder
* tl koekkruiden/kaneel

Topping:
* ca 100 g rood fruit (diepvries)
* 10 g chocolade (ik gebruikte 80% pure chocolade)
* agavesiroop

Mix de ingredi├źnten zoals hierboven en verhit in een koekenpannetje wat kokosolie. Schep een lepel beslag in de pan en laat rustig bakken. Ik gebruik vaak metalen ringen zodat ze even groot zijn en dezelfde garing hebben. Als je dit ook doet, vergeet deze dan ook niet even lichtjes in te vetten.

Ondertussen kun je het rood fruit opzetten en rustig laten inkoken tot de gewenste dikte. Wanneer de pannenkoekjes klaar zijn, top ze dan af met wat jij lekker vindt! Als voorbeeld kun je uiteraard mijn receptje opvolgen maar ├ęcht alles kan!

Geniet lekker van je ontbijtje & je dag begint TOP!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *